Amerika escape

Als Sam en Sammie, onze reislustige vader en dochter een roadtrip dwars door Amerika winnen, gaat een droom in vervulling. Samen doen ze verslag van deze geweldige reis. Ze hebben al diverse staten bezocht en trekken met hun camper vrolijk door dit mooie continent. Onderweg beleven ze van alles en het lijkt een geweldige vakantie te worden. Maar…, het blijven Sam en Sammie en natuurlijk wordt het dan ingewikkelder als gepland.

Want de krant die de wedstrijd heeft uitgeschreven heeft de locatie van de eindbestemming geheimgehouden. In iedere staat die Sam en Sammie bezoeken zijn er aanwijzingen achtergelaten die leiden naar die geheime plaats waar ze als eerste moeten aankomen om de race te winnen. Best een uitdaging dus.

Maar jij kunt Sam en Sammie helpen. Los alle puzzels op, ontcijfer de juiste coördinaten en geef deze door aan Sam en Sammie zodat zij de wedstrijd winnen.

Spanje escape

Sam en Sammie ontvangen een geheimzinnige brief van een oude professor. Ze worden uitgenodigd om naar Spanje te komen om een oude schat op te halen. Spanje is ongeveer 12x zo groot als Nederland en in de brief staat niet waar de professor en de schat precies zijn. In hun camper volgen ze een spoor van puzzels en uitdagingen op zoek naar de verblijfplaats van deze geheimzinnige man en dat gaat niet altijd goed. Help Sam en Sammie om op de juiste plek aan te komen…