De Amerika thuisescape biedt je een perfecte combinatie van reizen en de escape ervaring. Deze escape voor thuis neemt je stap voor stap mee door het prachtige Amerika. Gedurende reis worden er aanwijzingen gevonden en gewonnen, waardoor je uiteindelijk de eindbestemming vindt.

Als Sam en Sammie, onze reislustige vader en dochter een roadtrip dwars door Amerika winnen, gaat een droom in vervulling. Samen doen ze verslag van deze geweldige reis. Ze hebben al diverse staten bezocht en trekken met hun camper vrolijk door dit mooie continent. Onderweg beleven ze van alles en het lijkt een geweldige vakantie te worden. Maar…, het blijven Sam en Sammie en natuurlijk wordt het dan ingewikkelder als gepland.

De krant die de wedstrijd heeft uitgeschreven, heeft de locatie van de eindbestemming geheimgehouden. In iedere staat die Sam en Sammie bezoeken zijn er aanwijzingen achtergelaten. Deze aanwijzingen leiden naar de geheime plaats, waar ze als eerste moeten aankomen om de race te winnen. Best een uitdaging dus.

Maar jij kunt Sam en Sammie helpen. Los alle puzzels op, ontcijfer de juiste coördinaten en geef deze door aan Sam en Sammie, zodat zij de wedstrijd winnen!