Over ons

Wie zitten er achter Sam Travel?

Wij zijn 2 vrienden Thijs en Tijn; twee ondernemende vrienden. Er zijn twee zaken die wij gemeen hebben ondernemen en reizen. Reizen is het mooiste dat er is, op elke reis maken we mooie, spannende en gekke herinneringen. Tijdens het voorjaar van 2020 stond de (reis)wereld stil door corona. In die tijd werd Sam Travel opgericht door Bert Wildeman. “Het was gezellig, knus en leuk om samen actief bezig te zijn. Onze liefde voor reizen en het gemis daarvan in combinatie met het fanatiek spelletjes spelen inspireerde ons en het idee voor Sam Travel was geboren”. Na de overname van Sam Travel op 01-10-2023, hebben wij het bedrijf Sam Travel voortgezet.

Combinatie van reizen en escape ervaring

In de vorm van een aantal escapes voor thuis die als gemeenschappelijk thema reizen hebben. Een thuisescape is een uitdagend en leuk spel, dat je zowel alleen, met zijn tweeën als in een groep tot maximaal zes personen kunt spelen. vermaak je 1,5 a 2 uur tot dat jij de gene bent die de oplossing van de Escape room heeft gehaald.

Uitdagende opdrachten

Puzzels oplossen, raadsels ontcijferen en codes ontrafelen om op uiteindelijk te worden beloond door de eindbestemming te halen. Hoe leuk is het dat we reizen en die escape ervaring hebben kunnen combineren in onze escapes voor thuis.

Iedere thuisescape uniek

Sam en zijn dochter Sammie reizen de hele wereld over en nemen je mee op hun avonturen. Iedere thuisescape neemt je stap voor stap mee door diverse prachtige bestemmingen en gedurende je reis worden er aanwijzingen gevonden en gewonnen, waardoor je uiteindelijk de eindbestemming vindt. Je gaat op reis, maar dan anders!

Jolijn Wildeman

Tijn ter Laak

Mede eigenaar
Sam Travel

Natasja Wildeman

Thijs Kamphuis

Mede eigenaar
Sam Travel

Bert Wildeman

Bert Wildeman

Oprichter
In herinnering aan Bert

Jolijn Wildeman

Jolijn Wildeman

Hoofd vormgeving

Natasja Wildeman

Natasja Wildeman

Content- en conceptontwikkeling

Bert Wildeman

Bert Wildeman

Operationeel en commercieel manager