Reserveren


vrijblijvend reserveren

Er zijn verschillende vertrek datums in de maanden oktober en november 2018 en in maart, april, mei en juni 2019.

De prijs voor deze 10-daagse reis bedraagt € 1.985,00 per reiziger. Dit is inclusief de vliegreis, het verblijf, alle maaltijden de transfers van en naar het vliegveld op Curaçao en inclusief een gastvrouw (ik, Saskia). In deze prijs zijn ook de reis en verblijfkosten van de eigen en/of vrijwillige begeleiding opgenomen. (2 begeleiders op 10 reizigers of 3 begeleiders op 15 reizigers). Als de indicatiestelling van onze gasten zich ertoe leent dan kunnen wij ook zorgen voor vrijwillige begeleiding.

Mocht professionele (betaalde) begeleiding nodig zijn dan is de minimum toeslag daarvoor € 580,00 per reiziger. Deze minimale begeleiding heeft een verhouding van 2 begeleiders op 10 of 11 reizigers en 3 begeleiders op 12 tot en met 16 reizigers. Mocht de indicatiestelling van de reizigers intensievere begeleiding verlangen dan is dat zeker ook mogelijk en zal daarvoor separaat en op maat en offerte worden gemaakt.

De prijs voor het complete activiteiten en excursie programma bedraagt € 420,00 per reiziger. Dit bedrag is inclusief een boottrip, zwemmen met dolfijnen, sightseeing tour, bezoek aan de struisvogelfarm, bezoek aan verschillende zwem en snorkel stranden en pool entertainment alsmede alle transfers van en naar deze activiteiten en excursies.

Genoemde bedragen zijn exclusief; reis- en annuleringsverzekering, transfers van en naar Schiphol en zakgeld om een eigen souvenirtje te kopen.

Reserveer vrijblijvend en Saskia zal binnen 24 uur contact met u opnemen.

de intake
Na ontvangst van dit formulier wordt er binnen 24 uur contact met je (of met de ouder, begeleider, voogd, bewindvoerder) opgenomen en wordt de aanmelding besproken. Saskia zal dan al je vragen beantwoorden en samen met je bespreken of dit een geschikte reis voor je is. Een goed en compleet beeld van de toekomstige gast zorgt er ook voor dat hij of zij in een passende groep terecht komt en ook de juiste begeleiding krijgt. Desgewenst wordt door Saskia een afspraak gemaakt voor een bezoek om de intake af te ronden.