Over onswie is SAMtravel?
Stichting SAMtravel is Saskia. Saskia is 47 jaar en is een professional en al jarenlang werkzaam als begeleidster van mensen met een beperking zowel in Nederland als op Curaçao. Saskia heeft op Curaçao gewoond en gewerkt en kent er de weg op haar duimpje. Saskia verwelkomt jullie in haar villa op een van de mooiste plekjes op Curaçao. Ze neemt jullie mee naar alle leuke plekjes en activiteiten op het eiland.

de missie van SAMtravel
“Zorgeloos begeleid, samen op reis”, voor mensen met een beperking. Stichting SAMtravel heeft als doel het bevorderen van het welzijn en de participatie van mensen met een beperking in onze maatschappij. Het is vanzelfsprekend geworden dat mensen in ons land 1 of meerdere keren per jaar op vakantie gaan en kunnen kiezen uit een breed reisaanbod. Die vanzelfsprekendheid en die brede keuze zou, wat stichting SAMtravel betreft, ook moeten gelden voor mensen met een beperking ook als dat betekend dat tijdens die vakantie specifieke professionele begeleiding of voorzieningen geboden moeten worden.

de visie van SAMtravel
SAMtravel richt zich op één reis bestemming.  Al onze energie, kennis en ervaring zetten wij in om die ene reisbestemming optimaal in te richten en aan te bieden. Met een persoonlijke kleinschalige aanpak wordt tijdens de vakanties zo veel mogelijk rekening gehouden met de wensen en voorkeuren van onze gasten, zodat iedere gast dé vakantie krijgt die hij of zij graag wilt. SAMtravel gaat daarbij uit van ieders mogelijkheden en biedt daarbij ondersteuning waar dat nodig of noodzakelijk is.