Begeleiding


de begeleiding
De eindverantwoordelijkheid van onze vakanties is in handen van ervaren, professionele gediplomeerde begeleiders. Deze professionals zijn opgeleid, hebben een training gevolgd en zijn ook in het dagelijkse leven werkzaam in het vak als begeleiders van mensen met een beperking en zijn bekend met verschillende soorten beperkingen en syndromen. Wij nemen de begeleiding van onze gasten, mensen met een beperking, serieus. Daarom huren wij onze professionele begeleiders in bij Careflex.

wat of wie is Careflex
De Careflex Zorg Groep levert oplossingen voor instellingen en particulieren met complexe zorgvragen. Dit doen zij door middel van het begeleiden en behandelen van cliënten en het trainen en coachen van zorgmedewerkers van instellingen. Iedere dag zijn onze ruim 250 deskundige zorgprofessionals van Careflex actief op tientallen zorglocaties in heel Nederland.

Alle medewerkers van Careflex zijn zorgprofessionals in hart en nieren. Ze beschikken over een relevante afgeronde opleiding binnen de zorg (MBO, HBO of WO) en een geldige Verklaring omtrent het Gedrag (VOG). Deze zorgprofessionals hebben hun ervaring opgedaan in diverse relevante zorggebieden. Daarnaast staat iedere werknemer van Careflex onder begeleiding van een persoonlijke coach en volgen onze zorgprofessionals regelmatig interne en externe cursussen en trainingen. Zo is er onder meer aandacht voor thema’s als fysieke weerbaarheid, emotiemanagement, regievoering, psychopathologie, intervisie en EHBO. Op deze manier worden de Careflex medewerkers voortdurend bijgeschoold volgens de laatste ontwikkelingen en standaarden.

Saskia kan dus namens SAMtravel uit de groep met Careflex medewerkers de juiste begeleiders selecteren voor een specifieke groep.